Mamma vill också ha samma!

Till min dotters födelsedag härom året sydde jag väskan ovan till henne. Jag blev mycket nöjd med väskan och hade gärna behållit den själv. Men jag hade ju mer tyg! Så senare sydde jag en till mig också. Mönstret har jag ritat själv men det är tydligen inte så lätt att skriva instruktioner till sig själv… Skulle jag tex lägga till sömsmån eller var det inräknat? Många motgångar blev det under sömnaden men jag är ju kreativ så allt fick lösas efterhand. Här är iaf slutresultatet:

En väska ska ha en fin och praktisk insida. Praktisk betyder många fack. Här är båda väskorna vända ut-och-in:

 

Det här inlägget postades i Kassar & väskor och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.