Moderna liftkortsfickor

Förr i tiden hade man stora liftkort i papper, som man satte i en liftkortsficka av plast, vilken man sedan bar på skidjackans ärm, så att liftpersonalen kunde se att man hade betalat. Så är det ju inte längre. Många jackor har nu fickor för liftkortet på ärmen. Det är bekvämt, förstås. Men om man åker skidor i en jacka som inte är tänkt för skidåkning, eller om man har en jacka som köptes innan de moderna liftkorten, så har man kanske inte en välplacerad ficka. För ändamålet har jag sytt egna liftkortsfickor, som man bär på tröjan inuti jackärmen. Fungerade fint!

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.