Nätpåsar med raksömsbroderi

En god vän anordnar utomhusträning och önskade sig några nya nätpåsar att ha utrustning i. Jag tänkte det kunde vara kul att dekorera dem lite så jag sydde ett hjärta och en stjärna med många varvs raksöm. För att sömmen skulle bli bra fick jag lägga vattenlösligt mellanlägg på båda sidorna om nätet och klämma fast alltihop i en broderibåge.

Symaskinen klarade inte så högt pressarfotslyft så jag fick skruva av pressarfoten för att kunna sy. Nu har jag förstås en annan symaskin med högre pressarfotslyft men eftersom jag fått denna symaskin av den aktuella vännen var det lite viktigt att sy på just den.

Det här inlägget postades i Kassar & väskor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.