Snyggsäck av gamla jeans

Dottern ville ha en ryggsäck. Jag var sugen på att sy av gamla jeans så det gjorde jag. Gick lite bananas faktiskt, det blev väl tjockt på sina ställen men maskinerna höll.

Mitt lager av jeans tog i princip slut, mest utklippta fickor kvar. Jag vet att många rensar hemma i dessa tider så jag frågade på jobbet om någon hade tänkt rensa ut jeans med hål eller fläckar, om de i så fall kunde ge dem till mig i stället för att kasta bort. Så nu har jag fått påfyllning i förrådet!

Det ska vara fint inuti också. Här har jag använt ett av mina favoritfoder.
Det här inlägget postades i Återbruk, Kassar & väskor och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.